Artikkel #225

«Lederen har ordet»

Skrevet av: Frode Nystog Engelstad - Dato: 10.10.2009 23:31
Permalink: https://www.schillernett.com/?p=225

Lederen i Norsk Schillerstøverklubb, Asbjørn Kristensen, har skrevet noen ord som han vil dele med resten av schillerfolket.

Som nyvalgt leder i Norsk Schillerstøverklubb vil jeg benytte anledningen til å ønske alle klubbmedlemmene en framgangsrik jakt, prøve og utstillings sesong. Vi må bli flinkere til å synliggjøre Schillerstøverens fremragende egenskaper på alle områder, både når det gjelder jakt, helse og eksteriør.

Vi må heller ikke glemme at Schilleren er en utmerket familiehund, barnekjær og svært lite “gneldrete“.
Den beste måten å markedsføre våre firbente jaktkamerater på, er å delta på jaktprøver og utstillinger. Resultatene fra disse aktivitene blir lest og lagt merke til av harejakt interesserte personer langt ut over klubbens medlemsrekker.

Nytt av året er at alle med betalt medlemskontingent kan delta i klubbmesterskapet med sine hunder. Dette foregår på følgende enkle måte: du melder hunden på ÅP i din lokale harehundklubb i løpet av prøvesesongen 2009/2010. Høyeste poengsum vinner. Diplom og evt. premie til de 3 beste hundene. Premiene deles ut på årsmøte 2010 eller tilsendes hundenes eiere dersom deltagelse på årsmøte er vanskelig å få til. De som deltar i klubbmesterskapet bes sende prøveresultatet til styret v/sekretæren snarest mulig etter sesongavslutning (28/2 – 2010). Resultatene vil bli lagt ut på våre nettsider, etter hvert kommer de også i Harehunden.

Vi håper dette tiltaket blir mottatt med glede og entusiasme av klubbens medlemmer og at mange vil delta i klubbmesterskapet.

Mvh.
Asbjørn N. Kristensen